Ydelser

Vi kan alle bruge hjælp til at erkende vores behov

Når du kontakter mig hjælper jeg med at afdække dine behov. Vi finder i fællesskab frem til den løsning der bedst opfylder dine behov som samtidig er den mest økonomiske løsning for dig.

Jeg tilbyder

01.

WEB Design

Jeg designer din hjemmeside så den skalerer perfekt på alle medier (Responsive design). Jeg anvender et effektivt CMS så opdatering er nemt og jeg sørger for at din hjemmeside får en god placering på søgemaskinerne (SEO).

02.

Elektronik service

Jeg har mange års erfaring med service på musikelektronik, HIFI udstyr, A/V udstyr og industri elektronik.

03.

Konsulent-bistand

Jeg kan hjælpe dig med konsulentbistand inden for WEB løsninger og Elektronik løsninger

04.

Praktisk hjælp

Skal du have praktisk hjælp til at flytte møbler, kasser mv, hjælp til flytterengøring, hjælp til at ordne din have...så er jeg din mand til opgaven.

Visioner og pejlemærker

01.

Motivation

Jeg er altid top motiveret når jeg påtager mig en opgave.

02.

Vision

Visionerne er altid at ville den ærlige præcise kommunikation og altid at holde ord.

03.

Strategi

Strategien er at arbejde struktureret og at dokumentere arbejdet for at opnå maksimal effektivitet og højest mulig kvalitet.

04.

Projektplanlægning

Projekter planlægges altid i detaljen og styres med IT værktøjer så der sikres kontinuerlig opfølgning og at målsætninger nås.

05.

Serviceminded

Service er det vigtigste. Kunden skal opleve at blive taget seriøst og at man går det ekstra skridt for pågældende for at dennes behov skal blive opfyldt.

06.

Empatisk

Det er for mig vigtigt at føle hvor mine medmennesker er hele tiden. At tale med dem om deres problemstillinger...lytte og hvis det ønskes tilbyde min hjælp.

07.

Humoristisk

Med humor kommer man længst. Det kan virke forløsende i især svære situationer.

08.

Livserfaring

Med livserfaring kommer også en mere rolig tilgang til livets problemstillinger. Det lyser igennem mit virke at jeg har prøvet det meste før.

Jan Engelbrecht Pedersen