Jan Engelbrecht Pedersen

Hvem er jeg ?

På denne side finder du information om hvem jeg er som person.

MINE VÆRDIER

01.

Ærlighed

For mig er ærlighed den væsentligste personlige egenskab.
Hellere sige en hård sandhed, tage en hård ærlig diskussion end lægge låg på noget, lyve om noget for at undgå konflikter.

02.

Drive

Jeg er en person der elsker at der sker noget i mit liv. Jeg elsker oplevelser, elsker at engagere mig i en masse og ar altid mange bolde i luften. Eks boligforeningsarbejde, musik udøvelse og produktion/sangskrivning, politisk arbejde osv.

03.

Humor

Humor er for mig noget der virker forløsende. Især hvis det er selvironisk så virker det befriende. Så humor er en vigtig del af min væremåde.

04.

Empati

Noget af det vigtigste i mellemmenneskelige relationer er empati. Evnen til at sætte sig i andres sted. Evnen til at føle hvad andre føler. Det er nøglen til forståelse.

05.

Frisindet

Jeg har altid været en person der kalder en spade for en spade og som ikke kan se nogen grund til ikke at leve livet fuldt ud uden skelen til hvad andre nu måtte synes.

Jeg har ikke nogen blindspots, ikke de store hæmninger og mener man skal vise verden hvem man er som person.

06.

Socialt væsen

Jeg er et meget udadvendt socialt væsen. Jeg elsker at omgås mennesker hele tiden.
Derfor er mine interesser alle sammen med en social dimension.

07.

Antiparti imod materialisme

Jeg er en person for hvem prestige, mærkevarer, boligindretning, materielle goder ingen værdi har. Jeg indretter helst mit hjem med genbrugsmøbler og køber helst mit tøj i genbrugsbutikker eller i Bilka.
Briller køber jeg billigst muligt hos Louis Nielsen og skal jeg i byen går jeg mere efter at møde interessante mennesker end i hvilket sted det er. Generelt siger udlandet mig intet...så jeg er ikke typen der tager på årlige ferier heller.

08.

Intellektuel

Noget af det jeg har det sværest med er dumhed og åndelig indskrænkethed. Altså folk der er fyldt med fordomme som ikke har et mange facetteret syn på verden.
Racisme er et eksempel på noget jeg har nul tolerance overfor. Et andet eksempel er konspirationsteorier. Jeg hader den slags. Min indgangsvinkel til verden er at søge viden i officielle kilder og basere mit verdenssyn på evidens.

About Me

Mit musiske virke

Jeg har i mange år spillet musik (guitar og bas primært). Og i de sidste 12 år har jeg også virket som sangskriver og producer.
Genrerne er primært Folk, Rock, Pop og Country. Men electronica har også været prøvet.

jan

Vær den forandring du ønsker at se i verden. – M. Gandhi

Jan Engelbrecht Pedersen